Thursday, August 28, 2008

Hemmelig kleskrav på Stena Line

Linjedirektør Stein Wettergreen i Stena Line sier til Dagbladet at det er et krav å ha med klesskift hvis man skal reise med Stena Line. Dette er visstnok et så opplagt krav at de ikke har nedfelt det skriftlig. Da en trebarnsfar fra Asker skulle reise med båten i går, ble han nektet adgang. Han er selv muslim, og drikker derfor ikke alkohol, men han fikk beskjed om at han kunne bli spydd ned av andre, og at han derfor måtte ha klesskift.



Stein Wettergreen hevder at dette ikke skyldes at trebarnsfaren fra Asker heter Ousainou Jeng og er mørk i huden. "Dette har overhodet ikke noe med farge å gjøre. Vi har mange nye landsmenn blant våre gjester, og har ansatte fra 42 forskjellige nasjonaliteter," kommenterer han irrelevant.

Flau sak av Stena Line. Jeg tror jeg skal stå over å bruke dette rederiet - og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme. Det med at det er akutt fare for å bli spydd ned av medpassasjerene, høres utrivelig ut.

2 comments:

  1. Haha, glimrende poeng:D Oppkast er det verste som finnes i hele vide verden!!!! Best vi unngår Stena Line, for sikkerhets skyld;):D

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:19 AM

    Dersom det er stor fare å bli nedspydd ombord hos Stena Line, tror jeg heller jeg tar en tur til Drammen.

    ReplyDelete